Comanda prin telefon
pas-2Cea mai rapida metoda de plasare a comenzii. Suna la 0732.14.77.77 / 0732. 13 77 77 / 0721 00 77 77 / 021. 49 00 279.
Cumpara online
pas-1Adauga-ti produsele dorite in cosul de cumparaturi si plateste-le cu cardul online.
Viziteaza Showroom-ul
pas-1Viziteaza-ne in showroom si probeaza scaunul dorit. Centrul de mobila Elite, etaj 1, Bd. Ghencea nr. 134.

Termeni & Conditii

Termeni de utilizare

1. Definirea termenilor

1.1 Site-ul https://www.expert-scaune.ro , denumit in continuare ‘Site’, este operat de si se refera la SC Mobalmi SRL;

1.2 Prin termenul de “Furnizor” se intelege https://www.expert-scaune.ro si SC Mobalmi SRL;

1.3 Prin termenul de “Utilizator” se intelege orice persoana fizica sau juridica ce foloseste serviciile prezente pe Site (vizualizare, accesare informatii, inregistrare, creare de cont, comanda de produse si orice servicii existente pe Site);

1.4 Prin termenul “Servicii” se intelege ca Furnizorul acorda Utilizatorului accesul la datele si informatiile provenite de la Furnizor si furnizorii sai, prin intermediul Site-ului.

1.5 Site-ul nu este si nu poate fi facut responsabil pentru indisponibilitati si defectiuni ce pot surveni in functionarea site-ului si nici pentru continutul site-ului.

2. Obligatiile Furnizorului

2.1 Furnizorul si furnizorii sai nu pot fi facuti responsabili pentru niciun fel de pierdere cauzata de catre evenimente care nu se afla sub controlul Furnizorului si/sau de catre erori din partea Utilizatorului.

2.2 Furnizorul nu poate fi facut responsabil pentru pierderi directe sau indirect, ce pot surveni din deficient de functionare ale Site-ului si/sau de catre folosirea incorecta a Serviciilor de catre Utilizator.

3. Obligatiile Utilizatorului

3.1 Utilizatorul se obliga sa foloseasca Site-ul doar in scopuri legale si ii este interzis sa:

– Publice, reproduca, copieze, transmita sau sa transfere continutul Site-ului (in forma in care se regaseste pe Site sau in forme modificate) catre orice mediu de comunicare sau de stocare a informatiei: publicatii tiparite, website-uri, blog-uri, servere etc.;

– Indeparteze posibile insemne care certifica dreptul de autor ale Furnizorului sau furnizorilor sai asupra continutului site-ului;

– Atenteze la buna functionare si la securitatea Site-ului, prin orice fel de tactici.

4. Securitatea informatiei

4.1 Utilizatorul este de acord cu faptul ca Furnizorul nu poate controla si nu ofera nici un fel de sugestii, garantii sau conditii privind securitatea sau continutul informatiilor care trec prin reteaua sa de comunicatii , prin Internet si/sau prin Serviciile Site-ului.

4.2 Utilizatorul este de acord cu faptul ca Serviciile sunt disponibile prin Internet si ca Furnizorul nu poate garanta ca informatia pe care Utilizatorul o primeste sau o trimite folosind Serviciile este permanent in siguranta.

5. Confidentialitatea informatiei

5.1 Va rugam sa accesati sectiunea “Confidentialitatea datelor” pentru mai multe informatii.

6. Informatii cu caracter general

6.1 https://www.expert-scaune.ro are dreptul de a modifica in orice moment continutul prezentului document de Termeni de Utilizare.

6.2 Folosirea in continuare a serviciilor si informatiilor continute de Site este echivalenta cu acceptarea prezentului document de Termeni de Utilizare. In cazul in care nu sunteti de acord cu Termeni de Utilizare prezentate aici, va rugam sa renuntati la folosirea serviciilor Site-ului.

6.3 Pentru a fi la curent cu cele mai noi modificari aduse la continutul prezentului document, va rugam sa il recititi periodic. Utilizatorii inregistrati pe Site-ul vor fi notificati exclusive pe Site de fiecare data cand se vor aduce modificari la prezentul document.

6.4 Folosirea Site-ului si a Serviciilor presupune faptul ca sunteti de acord cu toate prevederile prezentului document de Termeni de utilizare. In cazul in care nu sunteti de acord cu prezentul document, va rugam sa incetati din a folosi Site-ul si Serviciile

 

 

Fii clientul nostru!

Text mai lung pentru "Fii clientul nostru!"

Testimoniale

Testimonial pentru test.

Mai multe

Abonare newsletter

Stai informat cu noile noastre promotii,
noutati si servicii.
*Verificati Spam-ul in caz ca nu ati primit e-mail de confirmare.
[mc4wp_form id="6389"]

Suport Online

Yahoo Messenger
Log-in