- Expert Scaune - https://www.expert-scaune.ro -

Scaun de birou tip directorial Intrata M 23HRU-ST36CR-R20N-ESPT-SH rosu

Scaunul de birou tip directorial Intrata M 23HRU-ST36CR-R20N-ESPT-SH  rosu este un scaun confortabil si cu un aspect modern in acelas timp. Sezutul este tapitat cu piele fina, spatarul este realizait din plasa iar bratele au paduri moi si sunt ajustabile. Cadrul scaunului este realizat din aluminiu si beneficiaza de rotile pentru podele cu mocheta sau parchet.

Acest model de scaun beneficiaza de mecanismul Epron Syncron, cel mai popular mecanism intalnit la scaunele din aceasta clasa. Acesta are urmatoarele functiuni: sincronizeaza sezutul cu spatarul la un unghi de 11 grade, asigura o mobilitate spatarului intre -2 grade si -20 grade,  ajusteaza adancimea scaunului pana la 6 grade.

Pe langa acest mecanism, scaunul M 23HRU-ST36CR-R20N-ESPT-SH mai beneficiaza si de mecanismul Anti – Shock, mecanism ce asigura revenirea treptata a spatarului dupa deblocare, astfel incat sa nu loveasca spatele utilizatorului.

Inaltimea si pozitia sezutului pot fi ajustate, spatarul se poate bloca in 5 pozitii iar tetiera scaunului, acoperita si ea cu o piele fina este ajustabila pe 3 nivele.

Acest model de scaun beneficiaza de o garantie de 24 luni.

 

Material tapiterie:

Piele fina SD06Piele fina SD01Piele fina LE09Piele fina LE08Piele fina LE06Piele fina LE01

Piele fina LE07Piele fina LE05Piele fina LE04Piele fina LE03Piele fina LE02