- Expert Scaune - https://www.expert-scaune.ro -

Scaun de birou tip directorial Formula TS06 rosu

Cu un aspect modern si oferindu-va tot confortul de care aveti nevoie, scaunul de birou tip directorial Formula TS06, de culoare rosie, este cea mai buna alegere pe care o puteti face in cazul in care doriti un scaun de birou.

Tapiteria acestui scaun este realizata din piele SP de diverse culori si modele, rama este metalica, acoperita cu o carcasa din material plastic iar bratele sunt realizate din plastic si dispun de paduri din piele.  Dispune de rotile pentru suprafetele acoperite cu mocheta sau parchet.

Pentru a va asigura in permanenta o pozitie confortabila, acest model de scaun beneficiaza de urmatoarele mecanisme: mecanismul Multi – Block cu urmatoarele utilizari:  unghiul de inclinare al spatarului este cuprins intre -2 si -16 grade, blocarea spatarului in 5 pozitii, tensiune ajustabila, tensiunea in timp ce se deplaseaza este reglabila cu ajutorul unui surub amplasat sub sezut.  Dispune de 2 parghi, una pentru reglarea pe inaltime a sezutului si alta pentru a bloca spatarul in pozitia dorita.

Scaunul beneficiaza si de mecanismul Anti-Shock, ce asigura revenirea treptata a spatarului dupa efectuarea deblocarii acestuia.

Acest scaun beneficiaza de 24 luni garantie.

Material tapiterie: