- Expert Scaune - https://www.expert-scaune.ro -

Scaun de birou tip directorial Formula LB TS06 rosu

Scaunul de birou tip directorial Formula LB TS06 are un aspect modern ce poate face parte cu succes din decorul biroului dumneavoastra. Pielea de tip SP cu care este tapitat acest scaun este disponibila in mai multe nuante de culori si modele. Rama scaunului este realizata din metal acoperit cu o carcasa de plastic. Aceasta are forma unei stele si dispune de rotile pentru suprafetele din parchet sau mocheta. Bratele scaunului sunt fixe si dispun de paduri moi din piele.

Din punct de vedere al caracteristicilor tehnice, trebuie mentionat faptul ca acest model de scaun beneficiaza de 2 mecanisme ce asigura tot confortul de care utilizatorul are nevoie. Primul si cel mai important mecanism este cel Multi-Block. Acesta este foarte complex, avand urmatoarele utilizari: blocarea spatarului in 5 pozitii, unghiul de inclinare al spatarului este cuprins intre -2 si -16 grade, tensiune ajustabila. Acest mecanism este dotat cu 2 parghii: una pentru reglarea pe inaltime a sezutului si cealalta pentru blocarea spatarului in pozitia dorita sau eliberarea mecanismului de blocare.

Cel de-al doilea mecanism de care se bucura acest scaun este cel Anti –Shock. Acesta evita revenirea brusca a spatarului inspre spatele utilizatorului in momentul efectuarii deblocarii acestuia.

Scaunul de birou Formula LB TS06 dispune de 24 luni garantie.

Material tapiterie: