- Expert Scaune - https://www.expert-scaune.ro -

Scaun de asteptare HRC 608 negru

Scaunul HRC 608 negru este un scaun care poate folosi unui numar destul de mare de scopuri. Poate sa fie un scaun de conferinta excelent sau un scaun pe care il poti pune in sala de asteptare, in cazul in care ai asa ceva si nu vrei ca pacientii sau clientii sa te astepte in picioare.

Este un scaun simplu si elegant, care reuseste sa ofere un confort deosebit celui care il foloseste. Disponibil intr-o varietate destul de mare de culori, scaunul este foarte rezistent, fiind fabricat dintr-un cadru metalic acoperit cu un strat de crom. Confortul nu este unul metalic insa, ci este unul cu adevarat deosebit, deoarece sezutul si spatarul sunt tapitate cu piele ecologica si sunt umplute cu un burete de densitate foarte mare.

In cazul in care ai mai multe astfel de scaune si nu le folosesti, acestea pot fi puse unul peste altul fara prea mare efort.

HRC 608 este un scaun extrem de util si este destinat tuturor salilor in care oamenii trebuie sa astepte. De asemenea, poate fi folosit in locuinta, pentru living sau bucatarie.

 

Specificatii:

 

– Inaltimea fata de nivelul solului pe care o are sezutul este de 47 de centimetri

– Adancimea sezutului este de 44 de centimetri

– Inaltimea totala a scaunului este de 76 de centimetri;

– latimea sezutului este de 41 de centimetri